2018 Hovedbestyrelsesmøde i Middelfart

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 31/08/2018
9:30 - 17:00

Lokation
FænøSund Konference og Ferie A/S

Kategori


Efterårets Hovedbestyrelsesmøde

Forslag eller emner til behandling mailes til Landsformand Anette i god tid inden (mindst en uge).

Dagen skal som sædvanlig bruges til at få en god dialog om vores forening, vores fokus punkter og målsætninger for de kommende år og hvad der sker på landsplan og lokalt samt hvordan, vi i fællesskab sikrer vores forsatte eksistens og den gode trivsel for vore nuværende og kommende medlemmer.

Det er derfor vigtigt at alle afdelinger er repræsenteret og meget gerne med flere fra lokalbestyrelserne/ afdelingen. Jo flere, der deltager jo bedre dialog og input til de tiltag og opgaver vi står overfor i de kommende år.

Tilmelding med navn(e), afdeling og telefonnummer samt angivelse af evt. diæt skal ske senest tirsdag den 21. august til Bente Svendsen:
E-mail: bente@virksommekvinder.dk (eller mobil-tlf. 22 25 61 90)

Pris pr deltager incl. morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe er 500,- kr., der indbetales på Foreningens konto nr.: 6190 0003771520

NB: Vi prøver at være et nyt sted.
Hvis der er nogen, der gerne vil hentes ved Middelfart banegård, må I lige skrive det ved tilmeldingen, så sørger vi selvfølgelig for det.

Jeg glæder mig til at se jer alle – og hvis I tænker, der er flere fra jeres afdeling som kunne/ gerne vil deltage, så er alle hjertelig velkommen.

Venlig hilsen
Anette Laursen
Landsformand – VIRKSOMME kvinder


Indkaldelse og Dagsorden:

Fil:    2018-08-31_Vk-HB2_Indkald_Dagsorden_abl

Bilag: 2018-2020_maerkesager-og-maalsaetninger_A4